Paparazzi i skogsbrynet

Jag föll för frestelsen och köpte ytterligare en viltkamera. Burrel, samma märke som min första. Det här är en lite enklare modell som saknar stöd för MMS. (Eftersom jag inte använt detta en enda gång hittills kändes det överflödigt.)

viltkamera fastsatt med en rem runt en lavklädd björkstam
Lite mer basic, aningens mer rustik.

Nu finns den i skogsbrynet. Försedd med stort minneskort och laddningsbara batterier. Första uppdraget är att se om ugglorna jagar vid grönkomposten? Sedan är det hög tid att vildsvinen poserar för en bild. Hittills har vi bara sett spåren av deras framfart.

När snön lägger sig får vi se vilken av viltkamerorna som får hedersuppdraget att bevaka fågelmatningen när inte vi är här. Det känns lagom lyxigt att ha två att välja mellan och kunna planera för att täcka så många vinklar som möjligt.

Ett bra köp.

2 reaktioner på ”Paparazzi i skogsbrynet

 1. Jag funderade en sväng på att skaffa en och sätta i förrådet. För att få rreda på hur i helvete mössen lyckas klättra in i en gammal scan back och äta sönder flödaren på motorsågen…
  Men köper en plåtlåda med lås istället 🙂

  Gilla

  1. Smart! Du behövde ändå en plåtlåda för att lösa problemet. Och när motorsågen är skyddad är det inte längre lika viktigt att veta hur mössen tar sig in. =)
   Jag tycker att det är roligt med viltkameran. Så jag sätter dem mentalt på ”nöjeskontot”. Det som är speciellt avsett för vuxenleksaker.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.